环球教育-雅思学习网站[环球教育旗下品牌]

阅读雅思模拟试题与答案解读

2020-01-05 17:27| 来源:环球教育-孙老师 | 点击量:

摘要: 今天为大家准备了阅读雅思模拟试题与答案解读,以供同学们学习参考。以下内容主要是供有意参加雅思考试的考生们备考使用的。

  今天为大家准备了阅读雅思模拟试题与答案解读,以供同学们学习参考。以下内容主要是供有意参加雅思考试的考生们备考使用的。

  阅读雅思模拟试题与答案解读如下:

  Hackers target the home front:

  1. Royal Bank of Scotland said that the bank had suffered no losses as a result of the attacks and added: "RBS has extremely robust processes in place in order to protect our systems from fraud. Trojan email attacks are an industry-wide issue and are not isolated to a particular area or a particular bank."

  2. Once inside a bank's network。

雅思模拟试题

  3. In some cases sources claim that the login details of VPNs have been obtained and used though there has been no confirmation that any losses have occurred as a result. The attacks are not believed to have focused on RBS but to have been across the whole of the banking industry.

  Answers Keys:

  1. 答案:techniques (见第9段后1句: …said at the beginning of the year that criminals have been evolving more sophisticated techniques to attack corporate networks. )

  2. 答案: losses (见第7段第2句:In some cases sources claim that the login details of VPNs have been obtained and used though there has been no confirmation that any losses have occurred as a result.)

  3. 答案: Trojan email attacks (见第8段后1句:Trojan email attacks are an industry-wide issue and are not isolated to a particular area or a particular bank.)

  上文整理了阅读雅思模拟试题与答案解读的内容,期望考生们可以去认真阅读文章里的内容,若是还想要再了解有关这方面的信息,请点击咨询上海环球教育官方网站。咨询电话:400-820-0602。

获取验证码
确定